.

Jag har inte så mycket att säga. Jag har haft en lugn dag idag och inte gjort något särskilt. Borde nog springa på stan i panik och leta julklappar, men jag har faktiskt ingen ork (sjukdom på G????) så jag har legat still. Tittat på film, sovit, duschat, planerat och sovit igen. Jaja. Jag vet ju att jag behöver sådana här dagar också, vem gör inte det? :)

Hjärntvätt

Alltså, ibland blir jag bara så fascinerad av det sekulära samhället. Majoriteten av de människor jag pratar med om att jag numera går i kyrkan ca 3ggr/vecka kommer med kommentarer om att jag blir/blivit HJÄRNTVÄTTAD.
Wow.
När jag hade häst och var i stallet 7 dagar i veckan var det minsann ingen som ens antydde någon slags hjärntvätt, för hästarna och stallet är minsann ett INTRESSE.

Är inte kyrkan också ett intresse? Man pratar om Gud istället för om färgen på benlindorna eller om hästen har mugg eller rasp.

Så. Den som tycker att jag är ute och cyklar kan väl vara snäll och förklara den skillnad som gör att det inte är ok att gå i kyrkan flera dagar/vecka, men all sportslig aktivitet eller sammanträden av andra slag är fullt tillåtet.

Tänk vad tiden går

Insåg just att det var EN VECKA sedan jag uppdaterade här!! Hah, galet. x) Jaja, har inte så mycket att säga. Idag ligger jag sjuk med frossa till och från, öm i hela kroppen och lite skör i halsen... Bådar INTE gott inför morgondagen när vi ska sjunga i kyrkan (vet inte om jag berättat det, men annars gör jag det ju nu iaf). 
Ute ligger ca 60cm snö som kommit på bara ett par dagar, snacka om att det varit snökaos! Haha :P Nu har kaoset lagt sig, men det är fantastiskt vackert att titta ut på all snö. Känns allt lite juligt, jag som brukar ha så svårt med julkänslor! 
Nu ska jag fortsätta vila, lösa korsord och se på film. Må så gott!

Filmtime!

Ligger under mitt varma, goa täcke och kikar ut på det vackra vintervädret. Vitt, soligt, adventsljusstake i fönstret... Tänk att det snart är jul!!! Helt galet! Vi firade in advent igårkväll med glögg, pepparkakor, brasa i vår öppna spis och en skiva med adventsmusik. Så mysigt!
Om en stund ska jag in till stan och träffa en vän jag inte sett på länge, så ska vi se den nya Twilight-filmen. IIIH! Hoppas den är lika bra som part 1! 
 

Livet enligt Maddie

En framtidsblogg där jag övar på att fokusera på allt ljust i tillvaron istället för på det mörka.

RSS 2.0