Sleeeeeeeeeeepy

Trött. Jättetrött. ÅH vad jag önskar att jag bara kunde krypa tillbaka ned i den varma, mjuka sängen och somna om... Istället blir det nu en tur till IKEA, och ikväll blir det sång med vår lilla körgrupp! Mysigt men nervöst. De andra är så sjukt duktiga, så jag försöker mest hålla mig i bakgrunden, vilket är svårt när vi är så få. Tack och lov är det rätt många timmar däremellan och jag planerar att fylla dem med filmtittande och sömn. Sovit lite dåligt inatt, så är som sagt galet trött. 
Hinner inte skriva mer nu, vi ska åka om bara ett par minuter. Ha det gôtt :P
 
 

Mys efter morgonbönen

Halvförkyld

Vaknade inatt med frossa, men tack och lov känns det inte som om jag har någon feber nu på morgonen. Känner förkylningen i kroppen men hoppas stenhårt på att jag har ett starkt immunförsvar. INGEN lust att bli sjuk nu!!
Snart är det frukost och därefter morgonmässa. Mys!

The rest is still unwritten

Har varit ute en sväng i det UNDERBARA höstvintervädret! Hade tyvärr inte mobilen med mig så det blev inga foton, men kanske kommer senare idag. Idag blir det lite allmänt plock och planering här hemma, lite tvätt och så ska jag börja läsa en bok som H lånat åt mig. Spännande och mysigt! 
 

Hälsningar från en omotiverad tonåring

Hejsan,
Min motivation att blogga just nu..? Njaaa. Sådär. Känns som om jag ändå bara skriver samma gamla saker hela tiden.
Idag är jag iaf brutalt trött. Var på en jättefin mässa i domkyrkan imorse, kom hem och lunchade och har sovit mer eller mindre sedan dess. Om bara en liten stund ska jag ta tag i mig själv och vandra iväg till nästa mässa, hoppas den blir lika härlig!
Inget nytt på musikfronten.
Jag funderar på en retreat.
 
Kort och gott, det var det för nu. 

Mer musik

Jag som var helt utan inspiration hamnade vid flygeln och skrev ytterligare ett stycke. Producerar något så gott som varje dag, känns härligt! :D 

Mitt uppe i ZOOM

Jag är mitt uppe i mitt ZOOM-projekt (en apparat som spelar in ljud i mp3-format med hög kvalitet), och nu har jag ÄNTLIGEN kommit på hur den funkar! Tyvärr är min röst lite kass idag så det blir inga fler inspelningar idag, om nu inte mina kära M och H vill spela in en låt tillsammans med mig.. Har en som tror gör sig bäst i grupp nämligen.
 
Nu ligger jag alltså här, lite uppblåst kanske, och lyssnar på min egen musik x) Känns skönt men också liiiite egocentriskt.. Jaja, döm om ni vill. 
 
Annars händer det inte så mycket här. Solen skiner, jag har varit ledsen, fly förbannad och nu känner jag mig ganska harmonisk. Hittat lite "jäklar anamma" och börjar känna igen mig själv, vilket är skönt. Nu ska jag vila en stund i min alldeles rena säng (bytte sängkläder nyss). Ha det finast :)
 

Hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt..

Livet tuggar på. Inga större förändringar, förutom att jag fått mycket positiv respons på min röst och min musik.Igår sjöng jag för första gången (om man räknar bort den i Loreto) i en liten kör. 3 stackars sopraner, 2 altar och 1 bas. Tenoren var sjuk/bortrest?. Kändes fantastiskt att få bidra till något som lät så vackert! Tre små stycken började vi öva in och den 2:a advent blir det framträdande som jag tror jag ska vara med på... Vet inte riktigt hur det är tänkt, har ju liksom halkat med lite på ett hörn här, men vi får se. Sjunga är alltid roligt :) <3

Den som väntar på något gott..!

Har idag haft en härlig dag med givande möten, underbar morgonbön och sköna promenader! Nu har jag krupit ihop för att vila en stund, så ska se en film tillsammans med vår lilla katt. Ikväll kommer en efterlängtad vän hit och stannar hela helgen, ska bli topp! :) <3 
Men hjälp så trött jag blev.. x) Hah, jaja, kanske får sova en stund nu då. En eftermiddagslur är ju aldrig fel!
//M

WF

Känslan som uppstår: "You played PUNKTVIS for 120 points", Ibland älskar jag wordfeud ;P

Det blir sällan som man tänkt...

Haha, inser att jag publicerat två inlägg här som ska vara i min kristna blogg och ingen annanstans. Ber så mycket om ursäkt för det och ska åtgärda det!
Idag är det fint väder, jag har varit på mässa, skrivit musik, väntar ett samtal från en kär vän och ska nu krypa ned under täcket iklädd myskläder och mina underbara tofflor och se en fin film.
Hoppas ni har det fint! <3

Pianodag!

Har idag spenderat många timmar vid flygeln. Skrev ju ett nytt litet stycke igår, så har idag finslipat och övat. Hah, imorse när jag skulle spela igenom det hade jag typ glömt hur det skulle låta... Fatta PANIKEN!!! Nu har jag dock spelat in det för att undvika sådana jobbigheter. Satt och spelade nu på kvällen, och plötsligt kommer H in i rummet... Tydligen gick han källarvägen in och stod och tjuvlyssnade länge, utan att jag märkte det!!! Hah, hjälp... Imorgon spelar jag nog för M, rätt ska ju vara rätt. Stycket är ju dessutom tillägnat dem. 
Känner mig lite orolig och rastlös inuti men ska försöka sova. Får väl se hur det går. 
//M

Livet enligt Maddie

En framtidsblogg där jag övar på att fokusera på allt ljust i tillvaron istället för på det mörka.

RSS 2.0