För mina änglar

Har en mycket trött dag idag. Sov lite...hrm... underligt (?) inatt, kanske därför. Nåväl, tog mig upp på morgonen och gick iväg till morgonmässan. Riktigt mysigt och välbehövt! Och härligt. Promenerade därefter hem igen i vinterkylan och frös om benen trots att jag hade jeans, satte mig i soffan hos katten en stund innan jag bestämde mig för att spela (vanvårda...?) piano en stund. Kände plötsligt inspiration och kreativitet, så knåpade ihop en ny liten låt tillägnad mina änglar här på jorden. Inget avancerat, men härligt att äntligen skriva musik igen! 
Nu väntar en stunds vila. Lite sugen på att se en Harry Potter film, så kanske ska göra det. Hah, intressant x) 
 

Blogg.se flippar ur x)

Hahahah, wow, blogg.se har flippat ur! Visar att jag har NOLL besökare och alltid haft, från att ha visat en trevlig kurva senast igår kväll x) Jaja, så kan det gå ibland. 
Idag är det kallt och lite grått här. Ska snart duscha och tvätta håret, men skjuter lite på det bara för att det är härligt att längta. Lite onormalt, I know, men också lite mysigt :) Sitter och skriver på en plan för dagen, vad jag vill och behöver göra idag. Fått in en del kuliga saker. Kanske blir allt inte gjort, men det är inte det som är själva poängen. Poängen är att se, svart på vitt, hur mycket härligt jag kan fylla dagen med! Hah, underbart :P 
Det ligger förresten snöpuder på marken utanför. Hur blev det vinter så fort??? Gah. Jag längtar redan till våren.. x)
 
"If you change the way you look at things, the things you look at change." Dr. Wayne Dyer
 

Ibland är det svårt att hitta på en rubrik

Nu är jag hemma igen! Hah, egentligen varit hemma sedan fre kväll, men jag var VÄLDIGT trött efter den långa resan (tog ca 6h från Varberg hit) och igår var vi i Stockholm på barndop. Så mysigt! Väldigt, väldigt sött litet barn, härliga människor och god stämning. :) 
Idag har vi tack vare vintertiden fått lite sovmorgon, men snart bär det av till kyrkan. Ska bli skönt, inte varit på mässa på över en vecka nu..!!! 
Det är härligt att vakna när solen skiner, men idag är det minusgrader här.. Ligger lite snöpuder på marken och alla bladen är frostbitna. Så vackert!
Känner att detta blev ett allt-i-allo-inlägg (wow, jag har hittat på ett nytt ord...!), men det har ju också varit lite rörigt det senaste. Här kommer i alla fall lite foton från min vecka nere i underbara Varberg! :)
 

Öppnas och stängs...

Hjälp så trött jag är idag! Är åter hemma och det känns väldigt skönt, men idag väntar en lång kalasdag i sthlm då vi ska på dop!! Ska bli väldigt mysigt, men jag tror bestämt att jag måste försöka sova lite i bilen, är verkligen dödstrött! Ögonlocken faller ned titt som tätt, men jag har inte tid att somna om nu om jag ska hinna sminka mig och fixa håret. Vill msn vara fin får man lida pin! 
Ha en härlig dag! <3

Det man inte har i huvudet...

Börjar med att svara på Anonyms fråga: japp, nu är jag på plats på Capio, har 4 veckor kvar här (exkl. denna)! Tar dock bara en vecka nu.
 
Glömde givetvis mitt mobila bredband hemma... Troligtvis till och med hemma i Linköping, så det är ju inte ens nära. Ni får stå ut med att det blir lite (läs: mer än vanligt) dött här på bloggen fram till fre. Vi är ju ett antal tjejer som delar datorn, och dessutom händer inte så mycket så det finns inte särskilt mycket att blogga om! 
 
Hoppas allt är fint med er ;) 
 

Live in the present, 'cause that's really all we have

Sedan jag flyttade har jag blivit coachad i att leva i nuet och njuta. Undra vad min livscoach skulle säga om de här bilderna... :)
 

Extremtrött

Klockan är strax efter 20 och jag är så trött att jag lätt skulle kunna somna x) Lägger över musik på min lilla mp3-spelare och försöker mest hålla mig vaken. Efter promenaden blir det en dusch, därefter kan jag lägga mig. Åh, hoppas nu bara att det inte börjar regna, så himla trist att promenera i regn!! 
 
 

Hästar och vänner

Hjälp vilken dag..! Började dagen i stallet med en fin vän, tog en promenad bland de underbara höstfärgerna och kikade lite på klubbtävlingen. STORT grattis till RRK's klubbmästare -12! :) <3 
Dagen fortsatte med intensiv shopping på stan tillsammans med en annan fin vän, och jag hittade massor som jag behövde. Toppen! Dissar dock att skor blivit så galet dyrt..!!! INTE ok. 
Jaja. Är helt slut, men snart ska jag ut och promenera med en tredje vän. Mys! Mycket, mycket intensivt, men också väldigt roligt. :P
Tar kort på mina små inköp i veckan, orkar faktiskt inte det ikväll ;) 
Love <3 

Bussresa!

Sitter på bussen, ÄNTLIGEN fick jag igång nätet här!! Drygt 2h kvar till Götet.. Segt, men ok. Ser på film och längtar efter morgondagen och alla fina möten den bär med sig! Känns konstigt att lämna Linköping, aldrig har jag väl haft sådan hemlängtan! Hah, känner mig som en liten unge... Men antar att det är ok. Nu väntar alltså 1.5 intensiva men härliga dagar i vackra Göteborg innan jag drar vidare för 5 dagar i mitt älskade Varberg. Tre städer på en vecka, inte illa!

Hoppas ni har det väl <3
Love!

Njuter

Efter morgonbön och ett arbetspass är nu engelskauppgifterna inskickade. Ligger i min säng med lillkatten bredvid och lyssnar på änglasång från vardagsrummet. Ja, det här är sannerligen njutning på hög nivå. 
 
 
Kors från: favoritsmycken.se, Är det inte vackert? <3

Mediterar för fullt

 
ÄNTLIGEN fick jag tag på min lärare i "Meditation och Stresshantering". Gick igenom kursen och vad jag ska göra, och det känns faktiskt helt ok, nästan överkomligt x) Äsch, det blir säkert bra. Så nu är det bara att ta tag i det där med mediterandet igen, tror det blir bra! Tycker ju det är rätt skönt egentligen! 
Inte mycket att göra idag. Pysslar med lite småsaker, lyssnar på musik och försöker njuta. Bläddrar i mina citatmappar och skrattar lite. Hah, lite nördigt, menmen... Lägger upp en bild jag tycker är lite fyndig.. :P
 
 
 
 

Happy thoughts

Hemma igen efter en härlig morgonmässa. Lite trött idag, inte minst på grund av det gråa höstvädret..Tänkte jag skulle visa två failskyltar.. Den första påträffades i år vid Falsterbo Horse Show, den andra finns på ett skåp på Marina Museet i Göteborg. ;)
 

Ilska och frustration

GAH. Kul. Bra jobbat. Skolan har liksom "missuppfattat" saker och ting, och nu är mina poäng aningen upp och ner. Kul att de inte håller ordning på kurser, att de inte kontaktar mig, att ansvariga lärare inte hör av sig. Tålamodsträning på hög nivå idag, det är banne mig svårt att inte gå upp i känslan. 
 
Nej, fy så negativt. Positivt idag: ska till stan en sväng med en underbar människa, fick ett mess som gjorde mig lycklig, väntar ett fint samtal under kvällen, sett "The Bucket List", solen syns mellan molnen och jag har egentligen ingenting att klaga på. Alls. Bättre att möta livet med ett leende... Men ibland är det faktiskt svårt, det ska jag inte sticka under stol med. 
 
Åh, ni har väl förresten inte missat att jag skaffat instagram? Lillamaddis, följ mig där :)
 
 

Småpyssel

Idag är en dag för småpyssel, Städat lite, bytt sängkläder, tvättat, ringer lite samtal hit och dit och försöker att leva i nuet samtidigt som jag ordnar framtiden. Hah, njae, helt lätt är det inte! 
Solen skiner ute, så tänker att det blir en promenad i eftermiddag, kanske upp till kanalen igen? Så skönt att bara höra löven prassla under fötterna samtidigt som man kan vila ögonen på de underbara höstfärgerna som speglas i vattnet. :) 
Lyssnar på härlig musik och ska fortsätta ordna, måste skulle behöva få tag i skolan idag men vår SYO är som vanligt ute på uppdrag.. Svårfångad kvinna! 
 

Lite halvdött

Hejsan! Mhm, jag VET att jag uppdaterar lite dåligt för tillfället, det är lite fullt upp i mitt liv! Menmen. Här kommer en liten bild/screenshot från tyda.se natten till ära ;) Sov sött!
 

Tjuvarnas jul blir lite trist i år...

I'm giving you all my love

Baby, you're a firework

Åh, sega dag! Spenderade förmiddagen vid flygeln. Sjöng och spelade, men när rösten sedan började ta slut bestämde jag mig för att låta den vila några timmar. Har nu precis ätit lunch (kycklingwok med ris) och tar igen mig efter maten. Lyssnar på morgonens inspelningar, tänkte se en film, kanske sova lite? Sover fortfarande så sjukt dåligt på nätterna.. :( 
I eftermiddag ser jag fram emot ett härligt samtal med en underbar vän (du får mig alltid på så gott humör! <3 ), samt förhoppningsvis lite Wordfeud-matcher mot vänner <- bra tidsfördriv! 
 

God knows we're worth it

Övar gäspningar på hög nivå... Så galet trött ikväll!
Har idag ordnat foton i mappar (de låg utspridda på hela datorn innan, lite för ostrukturerat för min smak) och varit ute i höstvädret.
Ikväll är det I won't give up - Jason Mraz som spelas. ÄLSKAR den låten!!!
Nej, nu orkar jag verkligen inte skriva mer... Hah x) Sov sött!
 
 
 

Isn't she lovely

Hallu :)
Idag var jag sannerligen uppe med tuppen (kl. 04.44 ringde klockan) och nu ligger jag och slöar en stund innan jag ska ta tag i skolarbetet. 
Tänkte lägga upp lite bilder från mitt fönster som jag tycker symboliserar mitt nya liv lite grann, om man bara analyserar lite. 
Må så gott!
lite. Feel free att bli djupa och tänka till! <3
 
 

Ett gott skratt förlänger livet

Lyssna: Jörgen Karmapolis lagar Flygande Jakob  
 
Man måste ju bara älska herr Karmapolis... Underbar :P

So when I found you, I finally found me

Vaknade tidigt idag, så inledde dagen med en härlig morgonpromenad. Gick långsamt, långsamt längs Göta Kanal, bara andades frisk luft, fotade och njöt av de vackra färgerna. Nu tänkte jag ta igen lite nattsömn (sov rätt dåligt inatt tyvärr), så jag har bäddat ned mig under mina gosiga täcken och lyssnar på Jill Johnson. 
Här kommer lite bilder från imorse. Enjoy! <3
 


Underbara höstdag

Åh, idag har det varit (och är) UNDERBART väder här!! Låg i vårt uterum en stund och njöt av sol och värme, tror till och med att jag slumrade till en stund. Var därefter ute och promenerade, älskar de vackra höstfärgerna! Hah, passerade Cloetta, tycker deras grindar påminner lite om en entré till ett tivoli... :P 
Nu vankas det mat, och om solen fortsätter vara framme en stund till så tar jag nog en promenix till kanalen efter middagen. 
 
 

Lyckan som uppstår...

 
 
,,, "You played 'myllret' for 80 points" :P Ibland älskar jag Wordfeud. :D

Spontant infall...

Fick ett spontant infall... Vad tror ni om det här? :) <3
 
http://www.infoom.se/mysite/?user=21348
 

Stjärnsystrar

Är det någon därute som också sett filmen "Stjärnsystrar"? Så underbar är den, tittade massor på den under min barndom... Saknar den massor och försöker nu hitta den, men inte ens cdon tycks ha den??!! Usch, så trist! 
 
 
Idag händer inte mycket. Jag tar det lugnt, skriver lite på min uppsats om Shakespeare och tänkte nu sätta på någon mysig film (tips??). Hah, så länge man inte måste gå ut kan jag faktiskt tycka att höstrusk är riktigt mysigt! :P Ikväll tänkte jag se på "De kallar oss skådisar" med han (vad han nu heter...) som spelar Ove Sundberg i Solsidan. Älskar den serien! Och det bästa är att den börjar nu på söndag igen :D :D 
 
 
 
Hoppas ni har en lika mysig dag som jag :) 
 

I have a dream, a song to sing

Idag är en funderingsdag med mycket som rör sig och mycket som känns. Troligtvis för att jag är trött, trots att jag somnade om på fm och sov ända till strax före 13... x) 
Har läst igenom de texter av Shakespeare jag skulle läsa, så nu är det "bara" att skriva reflektionen... 
Lägger upp två små bilder från gårdagens biltur, tyckte höstfärgerna var så härliga!! 
 

I give myself away

Hej :)
Idag är det väldigt grått ute. Gick upp vid 6, åt frukost vid 7.30, men är nu galet trött och har krupit tillbaka ned i sängen. Lagt mitt tjocka täcke över benen och lyssnar på härlig musik, så mig går det absolut ingen nöd på! 
Tänkte försöka plugga lite Shakespeare idag, se en film och posta ett brev. Låter väl bra, eller vad tycker ni?
 
Hittade förresten ett citat: 
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace."
Tyckte det var väldigt sant och vackert. <3
 
Äsch, nu ska jag sluta, har ändå inget vettigt att säga. Kramis!
 
 
 
 

What is it with girls and horses

God förmiddag :)
Trots tråkigt väder blir det idag en sväng till Katrineholm för att kika på häst med mammis. Hoppas på en trevlig tur med god mat och kvalitetstid. Ska bli härligt att få känna lite hästlukt igen också! 
Trots att jag faktiskt sovit ok inatt (vaknade till en stund vid 4-tiden, men gick inte upp förrän 6) så är jag helt GALET trött idag! Hah, satte mig i soffan efter frukost och kelade med katten en stund, höll seriöst på att somna :P Han väckte mig dock snabbt genom att jama - han tyckte att jag klappade lite för segt. x)
Nu ska jag studsa ned till pianot en stund, om man har svårt för att spela när ngn lyssnar så får man passa på när man är ensam hemma! 
Hoppas ni alla får en fantastisk dag! 
 

Livet enligt Maddie

En framtidsblogg där jag övar på att fokusera på allt ljust i tillvaron istället för på det mörka.

RSS 2.0