Lavendel och vin, nu är det fredag!

Bakat lavendelskorpor (hela köket luktar lavendel, UNDERBART!!!) och smuttat lite gott vitt vin. Kikat på dressyren från fälttävlans EM, snacka om härlig fredag! :D <3 Nu blir det middag och filmmys med höstregn utanför fönstret. Mysigt värre! :)

Studieplaner!

Var nere på skolan och fixade lite med studieplanen för hösten. Verkar som att det kan bli bra! Har nu målat naglarna och slötittar på TV. Är trött och behöver vila innan pluggandet drar igång!

Hello Healthy!

Med undantag för att jag vaknade kl. 06 imorse (hallå kroppen, hört talas om sovmorgon..??) har jag en rätt skön dag idag! Började med att kika på "Bruce Almighty" innan jag gick upp och kokade gröt. Smälte maten en liten stund innan jag stack ut på en joggingrunda (med tillhörande armhävningar och situps). En dusch senare känner jag mig rätt fräsch, så nu ska jag ut på en promenix då jag behöver handla lite grejer till lunch. Mamma är hemma idag så jag lagar till oss båda, och idag bjuder jag på fylld paprika. Rena rama hälsokuren! :) Tänker passa på att hämta ut ett litet klädpaket som ligger och väntar på mig på posten också, ska blir riktigt kul! I övrigt blir det nog bara slappdag, kanske se Grey's eller ngn film. Jag är fortfarande jättetrött efter jobbveckorna (månaderna) och behöver sannerligen lite återhämtning. Nu ska jag dra på mig skorna och promenera i det underbara vädret! :)

Sista dagen!

Sitter i receptionen på Stenungsögården och tar det lugnt. Det är min sista dag här idag och det känns verkligen heeelt overkligt. Det är en grymt lugn dag så har mysstädat lite på gården och fotat lite. Tanken på att jag ikväll kommer ha lämnat mitt sommarjobb och gården inkl. alla underbaringar som jobbat och jobbar här är nästan skrämmande. Visst ska det bli skönt att bli ledig (=arbetslös) på riktigt då jag är jättetrött, samtidigt har jobbet varit en trygghet och jag ÄLSKAR gården. Har trots allt jobbat till och från sedan maj, så det är kanske inte så underligt att det blivit som ett andra hem, särskilt som jag ju varit på gården som yngre. I förrgår var jag ute på promenad, men kom inte längre än till gårdens brygga. Tänkte väl egentligen bara känna på vattnet, men det slutade i ett spontandopp och soltorkning (hahah, "soltorkad madde") på bryggan. Kändes busigt, somrigt och härligt. Ja, jag vet, jag är lite barnslig när det gäller sådant, men jag tycker om att få vara barnslig ibland. :) Lägger upp lite foton från mina sista dagar på ön. :)

The impossible

Såg filmen "The Impossible" nu på eftermiddagen. Sjukt stark och gripande film. Vacker. Rekommenderas.

Det kommer aldrig vara över för mig

Promenerat längs Göteborgs gator och lyssnat på Hellström. Ganska mysigt trots regnet! Sitter nu i bilen med mamma på väg ned till Ullared - mys!

Would you lie with me and just forget the world..?

Idag blir det ytterligare en lugn dag. Spelat och sjungit lite (med morgonröst, mycket vackert..) samt fixat rummet lite. Planerar framtiden och chillar i sängen. Ska till stan om en stund för att besöka min frisör. :) Jaja, har inte så mycket att skriva. Det är molnigt ute så jag tänker inte hitta på ngt särskilt just nu. Punkt.

Sing Hallelujah, praise the Lord!

Lovsångsförmiddag, verkligen mysigt! Nu är jag trött i armar och händer men alldeles ljus i hjärtat :) Har även skickat iväg ett mail (wow...) och städat en stund. Ska bli riktigt roligt att komma tillbaka till jobbet på sön, saknar det verkligen! Beställde lite kläder igår, så de hinner inte komma innan jag drar mot jobbet. Men vad gör väl det? Kommer ha ett fint litet paket att hämta ut från posten när jag kommer hem från min sista jobbperiod - perfekt tröst! :) Nu blir det lite Grey's Anatomy och vila, ikväll blir det efterlängtad promenad med en nära vän! "Bara Du kan möta all min längtan, bara Du kan andas liv i mig"

Goda nyheter!

Ledsen att jag inte bloggat på länge! Haft fullt upp i livet med vänner, städ, jobb och vila. Men vet ni? Idag fick jag svar på min volontäransökan! Jag fick volontärplats vid Alsike Kloster utanför Stockholm, känns fantastiskt roligt! Vi har inte bestämt startdatum ännu, men det blir nu i höst iaf :) Funderar över utbildningar och studieorter, funderar över relationer + jobb + framtiden i allmänhet. Känner att jag både har koll och ingen koll, men det kanske är normalt...? Här kommer iaf lite bilder (som utlovat)!

Hemma igen!

Hej alla! Bilder kommer, promise! Kom hem igår em och pratade i telefon hela kvällen, sitter nu i soffan med bro och tittar på Despicable Me 2. Tänker aldrig växa upp! x) Jag vet att jag är barnslig, men man får faktiskt vara det idag. Delar ett filmklipp som gjorde min dag: http://www.youtube.com/watch?v=wCkerYMffMo

Livet enligt Maddie

En framtidsblogg där jag övar på att fokusera på allt ljust i tillvaron istället för på det mörka.

RSS 2.0