Söndag förmiddag

Varit vaken sedan typ 6 imorse, bra start... Hann duscha, välja kläder och lägga makeup innan resten av huset vaknade. Nu är vi på språng mot en (förhoppningsvis) härlig högmässa i kyrkan. UNDERBART väder ute, så tänker nog ta en promenad idag. Kanske fota lite, who knows?
Btw, fäller hår som en hund. Undra om det betyder att det är vår snart? (eller om det helt enkelt beror på hormoner... föredrar det tidigare alternativet dock).

With Love, M

Instapray

Sitter i soffan och jobbar med min sista uppsats i meditation och stresshantering. Solen i ryggen som värmer, snön glittrar utanför fönstret och jag har just haft en lång och givande diskussion med mina nära. Kanske kommer den här våren också att lösa sig? 
I lurarna spelas Sarah Dawn Finers nya skiva "Sanningen kommer om natten". Inte hört den förut, men mycket tänkvärda texter. 
 
Så till dagens lycka: ska få volontära för Instapray! Ny app (som kommer snart) och är "the prayer network". Skall bli riktigt roligt, känns så meningsfullt! :) Var på morgonbön imorse, så härligt! Hah, ramlade dock utanför kyrkan och har nu en jättejättefin blå armbåge som minne :P 
 
Nä, nu ska jag ta mig samman och producera lite vettig text. 
Hoppas ni har det bra i vintersolen!
 
Love M
 
 

Livet enligt Maddie

En framtidsblogg där jag övar på att fokusera på allt ljust i tillvaron istället för på det mörka.

RSS 2.0