Underbar eftermiddag

Hade en underbar eftermiddag med DARLING i stan! <3 Satt på "pinan" (Le pain Francais, den vid Kungsportsplatsen) och bara myste + pratade om livet i flera timmar. Mycket mysigt!
Höll på att krocka på vägen hem, men tog mig ändå hem med livet i behåll. Något chockad bestämde jag mig för att låta hästen vila idag, eftersom jag behöver göra detsamma.

Idag lyssnar jag på Superchicks låt "We live". Tycker så mycket om den.

Nu väntar filmmys med min lilla mor!
Love

Lycka är en rosa ponnymule

Igår var jag i stallet typ heeeela dagen. Först för att flytta ponnyn från vinterhagen till sommarhagen (gräshagen), därefter för att flytta honom tillbaka, och till sist för att rida. Då det var galet varmt här igår fick ridningen vänta ända till 20.30, och jag var så hoppsugen att jag helt enkelt bestämde mig för att skutta runt lite med ponnyn. Han skötte sig finfint och vi tog oss över meterhöga räcken! <3 Duktiga Diesel!
 
Idag ska jag in till stan och träffa en av mina darlings, ska bli riktigt riktigt mysigt! Är galet trött, men tänker kanske att jag piggnar till så småningom. 
 
Skriver mer ikväll, men lägger först upp lite bilder från igår på min lillponny. <3
 

God natt!

Ojsan..Ibland går tydligen en hel dag utan att bloggen uppdateras... Gottgör er imorgon!!
Nattinatti! <3

Sommarvärme

Underbart väder idag! Ovan som man är vid sol och värme trodde jag faktiskt att jag skulle smälta bort..! Tpg en tur ner till sjön med lillponnyn och plaskade runt lite. Allmänt chill dag. Ponnyn var SUPERTRÖTT i värmen, somnade direkt när han kom in i boxen! Hah, sötnöt. <3 
Är grymt trött och tänker därför lägga mig redan nu. 
Dröm sött!  <3
 
 

Wow!

God morgon/förmiddag! 
Själv är jag alldeles nyvaken... Sällan jag sover såhär länge, men antar att det är ok på sommarlovet! 
Igår kväll hittade mamma på att det är dags att titta igenom samtliga Harry Potter - filmer, så igår såg vi nr1. Lägligt nog fann jag den här filmen nu på morgonen: 
 
http://www.youtube.com/watch?v=6Jjl2xjuzGk&feature=colike
 
(hur gör man för att få länken att synas som ett videoklipp här i bloggen??) 
 
Love <3

Live, laugh, love

En mycket trött och regnvåt Madde ligger nu i sin säng hemma i värmen igen, med datorn i knät som extraelement.  Hade (trots regnet) en mysig stund i stallet med mina små änglar och mina fina, fina ponny. Gick tyvärr inte så bra under passet och jag känner att jag rider riktigt dåligt just nu, men kanske är det bara en svacka (???), så jag försöker fokusera på hur arbetsvillig och ambitiös Diesel kändes idag! 
Nu vankas middag av ännu okänt slag, men tänkte kasta mig in i duschen före det i ett desperat försök att försöka återfå normal temperatur.. x)
Kärlek <3
 

Bilder från Varberg

Här kommer lite bilder från v.25, en vecka med ytterst varierande väder i underbara Varberg. Åh, jag längtar redan dit igen... <3 
Alla bilderna är tagna med min mobilkamera och några är därefter redigerade (som syns). De är fotade under mina promenader längs stranden och Kurortspromenaden samt på kapellgården. Bilden på graven är tagen på kapellgården, och är graven till en ung polack som dog av TBC i det hus som nu är Varbergs Kurort. Han hade dessförinnan överlevt en längre vistelse i ett koncentrationsläger (under WW2) där han bland annat blivit korsfäst. Livsöde... 
Jaja, slutpratat, här är bilderna! 
 
 
 
 

Idag regnar det...

Idag är det ett ytterst regnigt väder som väntar utanför mitt fönster, och jag är oerhört glad och tacksam för mitt stängda fönster och min varma säng.. :) Jag lyssnar på Mark Levengoods bok "Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig", en helt underbar bok. Tycker så mycket om hans iakttagelser, hans sätt att se humor i en tillvaro där den kanske inte går att hitta. Eller, uppenbarligen går den alltid att hitta, på samma sätt som man alltid kan hitta positiva saker i tillvaron. 
 
Idag planerar jag inget speciellt. Jag ska ta hand om min lilla ponny (<3!) och utöver det bara ta det lugn. Kanske se en film, njuta av min varma säng och av sommarlovet... Hur låter det? :) 
 
Memento vivere = kom ihåg att du lever <3
 
PoK <3

Jag har en ko i min blogg!!!

 
 
Känslan som uppkommer när man öppnar bloggen och inser att den intagits av en ko på grönbete... x)  
Tänkte göra kon sällskap (=sova) en stund nu, see you there? 
Nattis! <3

Mitt första inlägg

Efter en kort period på myshowroom.se återvänder jag till blogg.se då jag trivs bättre här. Tidigare inlägg finns på illbefine.myshowroom.se, men fråm och med NU hittar ni mig här! 
 
Jag är just hemkommen från en underbar vecka med sol och lugn i härliga Varberg, och sitter nu hemma i min tv-soffa i ett regnigt Göteborg. Vi (=jag+mamma) stannade vid Gekås på hemvägen (dvs; körde en omväg, gjorde ett snabbt stopp på ca 5h, blev lite fattigare), så är jag helt utslagen. Tänkte nog blogga lite senare, men det här får duga tills vidare.
 
PoK <3 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Livet enligt Maddie

En framtidsblogg där jag övar på att fokusera på allt ljust i tillvaron istället för på det mörka.

RSS 2.0