Tagga resa

Varit vaken sedan 06.00. Kul. 9.45 går bussen mot Linköping, så jag ska snart gå upp och packa det sista (vetekudde, skor, dator, laddare) men inte riktigt än. Datorn är ju typ det bästa sättet att få tiden att gå - något som verkligen behövs när man är vaken och resten av huset sover. 
Funderar över vilken film jag ska se idag på resan.. Vet att jag nog borde utnyttja timmarna till plugg, men tänker att jag lika gärna kan bespara mig det extra illamåendet och plugga när jag kommer fram istället. Är i Linköping vid 13.30, så lär ju vara hemma senast en timme efter det. 
Måste säga att det är lite rörigt att pendla såhär. LITE... Men det får gå. Jag trivs ju bra både i Göteborg och Linköping och breddar därmed mitt kontaktnät/min umgängeskrets, så det är ju ändå bra. 
 
Jaja, slutflummat. Hoppas ni får en fin dag! 
//M

With Cherries on top <3

Hemma och helt slut efter en lång men rolig dag! 
Dagen började med 3h kemiplugg (chill eftersom jag kom på att jag kunde plugga liggandes, man måste ha sina trick!), fortsatte med övningskörning med pappa. Gick faktiskt bra, åtminstone den senare halvan. Gott att sluta passet med en god känsla! :) Därefter blev det hem och pausa lite innan det blev dags för stall och RIDNING! Yes, correct, otränad Madde som inte ridit sedan juli -12 fick sitta upp på fina JH's ponny Wild Cherry. Lite galet var det väl, men inte allra värst, och det var så HIMMELENS KUL att sitta i sadeln igen! :D :D :D 
Kvällen spenderades hemma med farfar som var på besök, men nu har lugnet lagt sig och familjen sitter bänkad i tv-soffan. Själv har jag just tagit en dusch och måste packa inför morgondagen då jag åker tillbaka till Linköping. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag, så det blir väl en utmaning att hitta allt som ska med... :S 
 
Hoppas ni har en fin kväll! 
 
ps. Bilduppladdningen har flippat ur så kan inte ladda upp bilder. Ni får stå ut med trista texter tills vidare <3

Fredag 15 mars 13

Idag fyller lil'bro 15 ÅR!!! Helt sjukt vad tiden går! Jeez, inte längesedan JAG fyllde 15... (5 år sedan mer exakt. Galet). 
Idag ska jag till skolan en sväng och (för andra ggn denna vecka) försöka få ordning på mina studier. Egentligen är det väl bara lite papper och namn jag behöver, men det går ändå trögt. Känns som att försöka springa i vatten, och det är jobbigt när något som borde vara en lagsport hänger på den enda engagerade spelaren: jag. 
Därefter blir det en sväng till systemet (FÖR FÖRSTA GÅNGEN :D ), får väl se om jag måste visa leg, blir nog lite kränkt annars... x) Hah, när man var 13 ville man inget hellre än att se äldre ut, nu är jag glad om jag blir tagen för att vara yngre än jag är! 
 
I eftermiddag blir det övningskörning ut til Sisjön där vi ska ta en födelsedagsfika för brorsan, men utöver det händer väl inte så mycket. Eller, nämnde jag att jag håller på att drunkna i plugg?
 
Btw. Det är -15 grader ute. I mitten av mars. Jag är helt klart född på fel breddgrader. 
 
 
 
 

Bloggtorka

Här har det varit bloggtorka ett tag! Jag har hunnit fylla 20 (4:e mars inträffade detta), så är väl nu ännu mer "vuxen på riktigt". Känner mig precis lika oförberedd som innan. Hah, och jag har lika lite att blogga om som innan. x) 
Idag har jag: promenerat på fm, sprungit på em och nu spelat piano en stund. Är trött och ska se en film och vila innan middagen. 
 
 

Livet enligt Maddie

En framtidsblogg där jag övar på att fokusera på allt ljust i tillvaron istället för på det mörka.

RSS 2.0